Sóc fotógraf de professió i passió.

La publicació de diferents llibres il.lustrats, junt amb editorials com Edicions 62, Lundwerg Editors i Pages Editors, m’ha ofert la possibilitat de poder aportar la meva mirada de festes regionals i introduir-me en el apassionant món del vi en diferents D.O. de Catalunya( D.O. Costers del Segre i D.O. Pla de Bagues) i realitzar un íntim retrat d’un personatge d’àmbit públic.

El salt en l’autoedició va marcar una empenta en la meva trajectoria profesional, que acaba anant més enllà del món editorial.

Iniciat el camí freelance, m’apassiona conseguir la seducció del públic per al teu producte o servei. Ofereixo així l’exquisitesa del punt de vista i la delicadesa per la publicitat dels teus productes comercials i serveis.

El Postgrau en Retóc Fotogràfic Avançat de l’Escola Superior d’Imatge i Disseny va perfeccionar els meus coneixement per poder realitzar i tancar el cercle de la fotografía publicitaria per al teu negoci. Des de la pre-produccio, la producció, el retóc i la pre-impressió. totes les fases del projecte fotografic

La meva marca personal assoleix el seu punt àlgid en cautivar l’essència del retrat. La fotografía infantil, adulta, retrats personals i d’autor i el reportatge social és actualment un dels pilars de la meva dedicació professional i ocupa gran part de la meva dedicació professional.

Col.laboro eventualment en revistes de tirada nacional, com Descobrir Catalunya o Experiencies. I m’engresca aconseguir extreure una visió personal i real de les experiencies gastronomiques

Al 2014 s’hem va oferir la possibilitat d’iniciar-me/de descobrir el món de la docència fotográfica. I des de llavors exerceixo en diferents punts del territori el meu entusiasme per la producció i el retóc, inclús organitzant workshops i retirs per fotografs professionals que vulguin compartir aquesta passió.