Sóc un apassionat fotògraf de professió amb una àmplia experiència en la publicació de llibres il·lustrats en col·laboració amb editorials de prestigi com Edicions 62, Lundwerg Editors i Pages Editors. Aquestes oportunitats m’han permès explorar i compartir la meva visió única de les festes regionals, així com submergir-me en el fascinant món del vi en diferents Denominacions d’Origen de Catalunya, com D.O. Costers del Segre i D.O. Pla de Bages, on he capturat retrats íntims de figures públiques.

El meu compromís amb l’autoedició va marcar un impuls significatiu en la meva carrera, ampliant les meves fronteres més enllà de l’àmbit editorial. Com a professional freelance, em dedico a captivar l’atenció del públic per als teus productes i serveis, oferint un punt de vista exquisit i una delicadesa única en la publicitat.

A més de la meva dedicació a la fotografia, he aprofundit els meus coneixements amb un Màster en Disseny i Direcció d’Art, consolidant la meva capacitat per abordar totes les etapes d’un projecte fotogràfic, des de la preproducció fins a la preimpressió. Aquesta formació completa em converteix en un professional integral en el camp de la fotografia publicitària.

La meva marca personal destaca especialment en la captura de l’essència del retrat, amb un enfocament especial en la fotografia infantil, retrats personals i d’autor, així com reportatges socials. Col·laboro regularment amb revistes de renom com Descobrir Catalunya i Experiències, amb l’objectiu de proporcionar una visió autèntica de les experiències gastronòmiques.

Des del 2014, he tingut el privilegi d’iniciar-me en el món de la docència fotogràfica, exercint la meva passió per la producció i el retoc en diversos punts del territori. A més, organitzo workshops i retirs per a fotògrafs professionals que comparteixin aquesta passió, contribuint a la creixent comunitat de la fotografia.